Bosch Verde

Nu există produse în cadrul acestei categorii
Bosch Verde

Scule pentru mesterit de la Bosch

Subcategorii

 • Masini de gaurit cu percutie

  Maşinile de găurit cu percuţie de la Bosch conving prin randamentul ridicat şi tehnica foarte modernă. Datorită designului lor ergonomic Slimline, maşinile de găurit cu percuţie Bosch cu aplicabilitate diversificată se manevrează comod şi sigur la găurirea cu şi fără percuţie şi la înşurubare.

 • Ciocane rotopercutoare

  Ciocane rotopercutoare Bosch pentru găurire puternică cu percuţie în beton şi zidărie, dăltuire şi găurire. Forţa concentrată a ciocanelor rotopercutoare Bosch învinge rezistenţa cea mai înverşunată, rapid şi simplu – independent de forţa de apăsare exercitată de utilizator.

 • Taiere cu ferastraul

  Tăieri longitudinale sau oblice precise, curbe strânse, linii sinuoase sau tăiere rapidă, puternică – Bosch are ferăstrăul potrivit pentru orice provocare.

 • Rindele

  Rindelele de la Bosch permit lucrul rapid şi precis cu performanţe ridicate de îndepărtare a materialului şi lăţimi mari de lucru. În dotarea de serie cu buton multifuncţional de ghidare şi reglare a adâncimii de tăiere pentru ghidarea sigură şi reglarea fără trepte.

 • Masini de frezat

  Maşinile de frezat de la Bosch au o aplicabilitate diversificată: spectrul lor se întinde de la frezarea exactă de caneluri, muchii şi profile până la frezarea de canale şi frezarea după şablonul de copiere. Prelucrarea celor mai diverse materiale cu un maxim de confort şi precizie.

 • Slefuitoare

  Bosch oferă şlefuitorul sau polizorul potrivit pentru orice provocare – de la puterea mare de îndepărtare a materialului până la şlefuirea fină, de la suprafeţe mari până în colţuri şi în locurile greu accesibile.

 • Polizoare unghiulare

  Tăiere, şlefuire, degroşare sau îndepărtarea ruginii: polizoarele unghiulare de la Bosch oferă un maxim de putere, siguranţă şi confort de manevrare.

 • Sisteme de vopsire

  Indiferent dacă doriţi să vă zugrăviţi căminul sau doriţi să lăcuiţi din nou o piesă de mobilier – Bosch are pentru dumneavoastră sistemul potrivit de vopsire: Manevrare simplă şi curăţare necomplicată.

 • Aspiratoare universale

  La aspirarea umedă şi uscată din atelier, casă, curte, grădină sau maşină aspiratoarele universale de la Bosch sunt în elementul lor. Detalii utile ca furtunul cu rotire liberă, rotilele de transport, depozitul de accesorii şi suprafaţa de depozitare provizorie pentru piesele mici, le fac pe deplin flexibile şi practice.


www.price.ro - your shopping expert