Categorii

Producători

Furnizori

Buletin de știri

 

SC GENA SRL administratorul site-ului www.depozitscule.ro furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea SC GENA SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.depozitscule.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea SC GENA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri s.a. 
Toata imaginile de pe acest site au caracter informativ si nu creaza informatii contractuale

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.depozitscule.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC GENA SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC GENA SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.depozitscule.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietateaSC GENA SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC GENA SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC GENA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC GENASRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE

Societatea SC GENA SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC GENA SRL, fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.depozitscule.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC GENA SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC GENA SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

SC GENA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.depozitscule.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC GENA SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

SC GENA SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

SC GENA SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC GENA SRL acorda GARANTIE prin service-urile acreditate si in perioada de garantie acordata de producator , specificat in CERTIFICATUL DE GARANTIE AL PRODUSULUI. Nu se garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

De asemenea, SC GENA SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Societatea SC GENA SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta societatii SC GENA SRL in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare in cazul returnarii produselor, aceasta se face in termen de 24 de ore de la data primirii comenzii, cheluielile privind transportul fiind suportate de catre cumparator.

RESPONSABILITATII

Site-ul www.depozitscule.ro.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile. Societatea SC GENA SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site..

LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC GENA SRL. In cazul unor eventuale conflicte intreSC GENA SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR

Pretul produselor este cel mentionat pe pagina web si este valabil in limita stocurilor disponibile. Pretul nu include taxele de transport ,asigurare si returnare a banilor.

Contravaloarea transportului va fi achitata de catre client direct curierului la livrare.

RETURNAREA PRODUSELOR

Extras din ORDONANTA nr. 130 / 2000 - "Dreptul de denuntare unilaterala a contractului"

Art. 7.

(1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. 
Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au Fost indeplinite prevederile art. 4;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile.


Art. 4.

b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma 
clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea 
unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului", redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14; "

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii pe site-ul www.statii-auto.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita 
inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire. Costul de transport al produsului si cel al returului sunt 
suportate in intregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta 
semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.

Returul produselor se supune Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea 
ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, fara nici o avarie, in stare perfecta de functionare (adica sa nu prezinte nici o defectiune), inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii www.depozitscule.ro / SC GENA SRL

LINK CATRE AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORULUI - www.anpc.gov.ro


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 


www.price.ro - your shopping expert